1 Beschikbare studentenkorting

Squarespace

De Squarespace aanbiedingscode voor studenten ("Aanbiedingscode") is eigendom van Squarespace, Inc. en Squarespace Ireland Limited ("Squarespace"). Op de Aanbiedingscode en houders daarvan zijn de volgende voorwaarden van toepassing, alsmede de Servicevoorwaarden, het Beleid voor Acceptabel Gebruik, de Productgebonden Voorwaarden, het Copyrightbeleid, het Addendum Gegevensverwerking en het Privacybeleid van Squarespace op de website Squarespace.com (het "Squarespace-beleid").

Aanbiedingscodes kunnen uitsluitend worden ingewisseld bij het afsluiten van nieuwe jaarabonnementen voor een Squarespace-website die op het moment van aankoop op de site van Squarespace (Squarespace.com) beschikbaar zijn (de "Geschikte Abonnementen").

Aanbiedingscodes kunnen niet worden ingewisseld voor het verlengen van abonnementen, voor cadeaukaarten, contant geld, tegoed of andere Squarespace-diensten en -producten dan de Geschikte Abonnementen.

De Aanbiedingscode is onmiddellijk inwisselbaar en is geldig tot en met het einde van elk kalenderjaar, te weten 00.00:00 EST op 31 december ("Vervaldatum"). Squarespace is niet verantwoordelijk voor Aanbiedingscodes die niet voor de Vervaldatum worden ingewisseld. Aanbiedingscodes die na het verstrijken van de Vervaldatum niet zijn gebruikt, komen te vervallen.

Gerechtigde studenten mogen elke 12 maanden slechts één Aanbiedingscode verkrijgen, ongeacht of de Aanbiedingscode ingewisseld wordt.

Aanbiedingscodes zijn persoonlijk en mogen slechts eenmaal worden gebruikt. De houder van de Aanbiedingscode mag per aankoop op Squarespace.com slechts één Aanbiedingscode gebruiken. Aanbiedingscodes mogen niet worden gedupliceerd, verkocht of overgedragen. Aanbiedingscodes zijn inwisselbaar in alle door Squarespace geaccepteerde betaalmethoden.

De Aanbiedingscode verleent de gerechtigde studenten 50% korting op de prijs van het geselecteerde Geschikte Abonnement, zoals vermeld op de site Squarespace.com op de aankoopdatum waarop de Aanbiedingscode wordt gebruikt. Aanbiedingscodes zijn niet geldig in combinatie met andere kortingen, acties of aanbiedingscodes.

De houder van de Aanbiedingscode is verantwoordelijk voor alle van toepassing zijnde belastingen. Aanbiedingscodes kunnen niet worden gebruikt voor het betalen van belastingen, of andere bijkomende kosten die kunnen voortvloeien uit de aankoop waarbij de Aanbiedingscode wordt gebruikt.

De houder van de Aanbiedingscode is als enige verantwoordelijk voor het rechtmatig gebruik van de Aanbiedingscode. Squarespace behoudt zich het recht voor om deze aanbieding zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen of annuleren.

Er kunnen andere beperkingen en uitsluitingen van toepassing zijn. Aanbiedingscodes zijn ongeldig indien verboden door de geldende wetgeving. Bij schending van deze voorwaarden of het Squarespace-beleid behoudt Squarespace zich het recht voor om alle juridische stappen te ondernemen die beschikbaar zijn.

Meer informatie over de Studentenkorting van Squarespace vind je hier.