1 Beschikbare studentenkorting

SOREL

De studentenkorting is alleen geldig op de e-commercesite van SOREL Nederland en wordt aangeboden aan studenten met een bevestigd statuut die een account hebben bij Student Beans en die in Nederland nen en studeren. Deze korting kan worden gecombineerd met andere lopende promoties en is geldig op koopjes of afgeprijsde artikelen, enkel op https://www.sorelfootwear.nl/. Ze is niet geldig bij winkels van derden of bij handelaren met grote voorraden van SOREL.

Voor de online korting volg je de instructies om je unieke Student Beans kortingscode aan te maken om te gebruiken wanneer je betaalt op de SOREL site. Elke code is uniek en kan slechts één keer worden gebruikt.

Artikelen kunnen worden geretourneerd volgens het restitutiebeleid van SOREL en zullen worden terugbetaald tot het betaalde bedrag. Dit doet geenszins afbreuk aan uw rechten.

Deze korting kan worden gecumuleerd met andere lopende promoties en is geldig op koopjes of afgeprijsde artikelen. Deze korting kan niet worden gebruikt op verzendkosten.

De korting is niet overdraagbaar en kan niet worden ingewisseld voor contant geld. Als iemand anders dan de eigenaar van het account de code van Student Beans probeert in te wisselen, wordt de korting zonder voorafgaande kennisgeving geannuleerd.

SOREL behoudt zich het recht voor om deze promotie en deze algemene voorwaarden te annuleren of te wijzigen zoals SOREL dit naar eigen goeddunken noodzakelijk acht.