2 Beschikbare studentenkortingen

Logitech G

Aanbieding/Codes kan niet worden gecombineerd met andere promotionele aanbiedingen.

De couponcode is geldig voor één bestelling en verzending in het VK voor maximaal 3 producten op https://www.logitechg.com/en-gb. Deze aanbieding is beperkt tot één kortingscode per maand per student en daarom kan iedere student maximaal 1 kortingscode opvragen en gebruiken per maand (1 bestelling met een maximum van 3 producten).
De aanbiedingscode is slechts een beperkte tijd geldig en moet daarom op de dag van de bestelling worden opgevraagd om problemen met de geldigheid bij het afrekenen te voorkomen. De korting van 30% (exclusief verzendkosten en omzetbelasting) wordt bij het afrekenen toegepast. Korting wordt toegepast met gebruik van de unieke couponcode tijdens het afrekenproces en kan slechts één keer worden ingewisseld.
Deze aanbieding kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen. Deze aanbieding is alleen voor studenten. Wederverkopers, distributeurs of bedrijven komen niet in aanmerking voor deze aanbieding. Student Beans behoudt zich het recht voor om studenten-ID’s, die het als frauduleus of anderszins ongeldig beschouwt, te weigeren.
Accounts die in strijd zijn met deze algemene voorwaarden kunnen worden beëindigd en bestellingen kunnen worden geannuleerd. Aanvullende voorwaarden, producten, prijzen en aanbiedingen kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

Logitech G

Aanbieding/Codes kan niet worden gecombineerd met andere promotionele aanbiedingen.

De couponcode is geldig voor één bestelling en verzending in het VK voor maximaal 3 producten op https://www.logitechg.com/en-gb. Deze aanbieding is beperkt tot één kortingscode per maand per student en daarom kan iedere student maximaal 1 kortingscode opvragen en gebruiken per maand (1 bestelling met een maximum van 3 producten). De aanbiedingscode is slechts een beperkte tijd geldig en moet daarom op de dag van de bestelling worden opgevraagd om problemen met de geldigheid bij het afrekenen te voorkomen. De korting van 30% (exclusief verzendkosten en omzetbelasting) wordt bij het afrekenen toegepast. Korting wordt toegepast met gebruik van de unieke couponcode tijdens het afrekenproces en kan slechts één keer worden ingewisseld. Deze aanbieding kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen. Deze aanbieding is alleen voor studenten. Wederverkopers, distributeurs of bedrijven komen niet in aanmerking voor deze aanbieding. Student Beans behoudt zich het recht voor om studenten-ID’s, die het als frauduleus of anderszins ongeldig beschouwt, te weigeren. Accounts die in strijd zijn met deze algemene voorwaarden kunnen worden beëindigd en bestellingen kunnen worden geannuleerd. Aanvullende voorwaarden, producten, prijzen en aanbiedingen kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.