1 Beschikbare studentenkorting

Blue

De couponcode is uitsluitend geldig in het VK voor aankopen die zijn gedaan op de website https://www.bluemic.com/en-gb/. Deze aanbieding is beperkt tot één couponcode per maand per student (1 bestelling met maximaal 3 producten per maand). De couponcode is slechts voor een beperkte tijd geldig en moet daarom worden gegenereerd op de dag van de bestelling om problemen met de geldigheid ervan bij het afrekenen te voorkomen.
Bij het afrekenen wordt 20% korting toegepast (uitgezonderd verzendkosten en verkoopbelasting), maar houd er rekening mee dat de hieronder genoemde producten zijn uitgesloten van deze aanbieding (de lijst kan op elk willekeurig moment worden gewijzigd). De korting wordt tijdens het afrekenproces toegepast met behulp van de unieke couponcode en kan slechts één keer worden ingewisseld. Deze aanbieding kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen.
Deze aanbieding is exclusief gericht op studenten. Wederverkopers, distributeurs en bedrijven komen niet in aanmerking voor deze aanbieding. Student Beans behoudt zich het recht voor om elke student-ID die het frauduleus of anderszins ongeldig beschouwt te weigeren. Accounts die deze algemene voorwaarden schenden, kunnen worden beëindigd en bestellingen kunnen worden geannuleerd. Aanvullende voorwaarden, producten, prijzen en aanbiedingen kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd.

De volgende producten zijn niet opgenomen in deze aanbieding: Blue PRO XLR Line
Van de aanbieding uitgesloten producten: Blue Pro Line