Je Student Beans iD

Krijg toegang tot een wereld van studentenkortingen bij duizenden winkels online en in de winkel. Student Beans ID biedt je meer kortingen dan elke andere studentenkaart. Het is gratis, het is snel, en je bespaart. Elke. Keer. Opnieuw.

Big brand energy

Wat je vibe ook is, er is een merk voor jou. Log in en ontdek exclusieve deals bij grote merken als Apple, ASOS, 16-25 Railcard, Nike en nog veel meer.

Shop in de winkel of online

Of je nu thuis bent of onderweg, bij Student Beans zijn er tal van manieren om te besparen. Wissel kortingen in de winkel in met je in-app Student Beans iD, of shop online via onze app en website om je kortingscode beet te pakken.

Bespaar op de websites van merken

Je kunt zelfs studentenkorting krijgen op de websites van je favoriete merken. Veel online winkels zijn met ons in zee gegaan zodat je jouw Student Beans iD rechtstreeks op hun website kunt gebruiken, en je de korting nog gemakkelijker en sneller kunt inwisselen.

Word partner van een merk

Wij helpen merken in contact te komen met meer dan 165 miljoen studenten in 52 landen. De weg naar succes met Gen Z begint hier...