NordVPN
NordVPN

4,79€/Monat voor NordVPN, NordPass & NordLocke (1 TB versleutelde cloudopslag)

69% Studentenkorting (129,33€ voor 2-jaar) + 3 maanden gratis

bij NordVPN

Over deze studentenkorting

Activeer met Student Beans 4,79€/Monat voor NordVPN, NordPass & NordLocke (1 TB versleutelde cloudopslag), 69% Studentenkorting (129,33€ voor 2-jaar) + 3 maanden gratis bij NordVPN.

Met onze NordVPN studentenkortingscode krijgt u bij de kassa 4,79€/Monat voor NordVPN, NordPass & NordLocke (1 TB versleutelde cloudopslag).

NordVPN is een Virtual Private Network (virtueel privénetwerk) dat de internetverbinding op je apparaten veiliger maakt door middel van gegevensversleuteling. Profiteer overal van beveiliging met één-klik met een 2-jaarabonnement van een toonaangevende VPN-provider.

Belangrijkste kenmerken:

  • Meer dan 5600 servers wereldwijd op 60 beschikbare locaties;
  • Toegang tot inhoud in het buitenland. Stream je favoriete films en tv-programma's veilig en privé, waar je ook bent;
  • Met één NordVPN-account kun je 6 apparaten tegelijkertijd beschermen;
  • Threat Protection-functie die je beschermt tegen advertenties, trackers en malware; - Meshnet, een functie die je via versleutelde privétunnels toegang geeft tot externe apparaten, ongeacht waar ter wereld ze zich bevinden. Dit maakt LAN-gaming mogelijk, en nog veel meer!

NordPass is een intuïtieve wachtwoordmanager waarmee particulieren en bedrijven wachtwoorden en andere gevoelige informatie veilig in een versleutelde kluis kunnen opslaan, waar ze op elk moment toegang toe hebben. Nordpass is ontworpen door de cybersecurity-experts achter NordVPN, voor een probleemloze en veilige online-ervaring.

Belangrijkste kenmerken:
-Sla wachtwoorden op met één klik. Elke keer dat je op een nieuwe website inlogt of een nieuwe online account aanmaakt, vraagt NordPass je om je wachtwoorden op te slaan en voor toekomstig gebruik te onthouden.
-Log automatisch in op elke website;
-Synchroniseer wachtwoorden op al je apparaten;

  • Sla zoveel wachtwoorden op als je wilt;
  • Hou creditcardgegevens veilig met de ingebouwde OCR-scanner. Scan de kaart simpelweg tijdens het online shoppen — er is geen handmatige invoer nodig.

NordLocker is een krachtige encryptietool die je bestanden beschermt tegen snoopers, hackers en adverteerders. NordLocker beveiligt bestanden lokaal op de computer van de gebruiker of synchroniseert ze via een zero-knowledge cloud voor veilige toegang op elk moment.

Belangrijkste kenmerken:

  • Drop je bestanden simpelweg in de app. NordLocker synchroniseert ze automatisch en maakt er een back-up van, zodat je ze nooit kwijtraakt.
  • Elk bestand — klein of groot — kan worden versleuteld. Documenten, foto's, video's, mappen, noem maar op.
  • Privacy op al je apparaten. Gebruik NordLocker met Windows, macOS, Android en iOS-apparaten. - Beveiligde lokale en cloud-gebaseerde opslag;
  • Beveilig en synchroniseer je bestanden via een end-to-end versleutelde cloud. Je kunt ze lokaal, in de cloud of zelfs op een openbare computer openen — je bestanden worden nooit blootgesteld.

NordVPN

NordVPN is een Virtual Private Network (virtueel privénetwerk) dat de internetverbinding op je apparaten veiliger maakt door middel van gegevensversleuteling. Profiteer overal van beveiliging met één-klik met een 2-jaara...