2 Beschikbare studentenkortingen

Logitech

Aanbieding/Codes kan niet worden gecombineerd met andere promotionele aanbiedingen.

De couponcode is alleen geldig in het VK voor aankopen die gedaan zijn op de https://www.logitech.com/en-gb website. Deze aanbieding is beperkt tot één couponcode per maand per student (1 bestelling met maximaal 3 producten per maand). De couponcode is slechts een beperkte tijd geldig en moet daarom op de dag van de bestelling worden opgevraagd om problemen met de geldigheid bij het afrekenen te voorkomen.

De korting (exclusief verzendkosten en omzetbelasting) wordt bij het afrekenen toegepast. Lees hieronder op welke producten de verschillende kortingspercentages van toepassing zijn (de lijst kan op elk moment worden gewijzigd). Korting wordt toegepast met gebruik van de unieke couponcode tijdens het afrekenproces en kan slechts één keer worden ingewisseld. Deze aanbieding kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen.

Deze aanbieding is exclusief voor studenten. Wederverkopers, distributeurs of bedrijven komen niet in aanmerking voor deze aanbieding. Student Beans behoudt zich het recht voor om studenten-ID's, die het als frauduleus of anderszins ongeldig beschouwt, te weigeren. Accounts die in strijd zijn met deze algemene voorwaarden kunnen worden beëindigd en bestellingen kunnen worden geannuleerd. Aanvullende voorwaarden, producten, prijzen en aanbiedingen kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

De kortingscode van 10% kan worden gebruikt voor de volgende nieuwe versies: Combo Touch voor iPad Pro 11-inch (3e generatie), Combo Touch voor iPad Pro 12,9-inch (5e generatie).
De kortingscode van 30% kan worden gebruikt voor alle overige producten op Logitech.com, behalve voor videoconferentieproducten en reserveonderdelen.

Logitech

Aanbieding/Codes kan niet worden gecombineerd met andere promotionele aanbiedingen.

https://www.logitech.com/nl-nl/tos/terms.html