Studentenkorting
Large
15% studentenkorting
Large - 15% studentenkorting
Large

15% studentenkorting

Verzoeken minimale waarde 20€.

bij Large

Over deze studentenkorting

Studenten krijgen bij ons 15% exclusieve korting!

Hoe het werkt?

Simpel:

Registreer je gratis bij Student Beans.

Dan weet Large dat je student bent en kunnen we je direct jouw kortingscode voor studenten sturen.

Verzoeken minimale waarde 20€.

Deze korting is alleen beschikbaar voor studenten in Nederland en is geldig tot het begin van het nieuwe academische jaar. Na je registratie als student ontvang je een persoonlijke kortingscode per e-mail. Vul de kortingscode in bij het afrekenen voor 15% korting. Deze korting geldt niet op cadeaubonnen en verzendkosten en kan niet worden gecombineerd met andere kortingscodes of promoties. Op sommige artikelen kunnen we geen studentenkorting geven. Large behoudt zicht het recht voor om deze korting zonder berichtgeving in te trekken. De korting is alleen voor persoonlijk gebruik door de geregistreerde student zelf en niet overdraagbaar. Als de persoonlijke kortingscode wordt gebruikt door meer dan één persoon, wordt deze zonder berichtgeving ingetrokken. Minimale bestelwaarde: € 20. Niet geldig voor boeken, tickets, media en Rammstein-artikelen.

Bekijk algemene voorwaarden

Large

Vandaag de dag is Large in Europa met ruim 20.000 artikelen de grootste aanbieder van alternatieve kleding, muziek en merchandise van bands, films, series en games. En de Large catalogus is nog steeds vaste kost voor onze trouwe klanten, maar online vind je altijd meer!

Student Beans gebruikt cookies om u de best mogelijke ervaring te bieden. Accepteer de cookies of lees hier meer informatie.