FARFETCH
FARFETCH

15% Studentenkorting

bij FARFETCH

Over deze studentenkorting

Geniet van 15% studentenkorting, plus snelle verzending en gratis retourneren bij FARFETCH.

Met onze FARFETCH studentenkortingscode krijg je bij de checkout 15% korting op jouw bestelling.

  1. Deze aanbieding is alleen voor persoonlijk gebruik door in aanmerking komende Student Beans gebruikers. De kortingscode kan slechts één keer per gebruiker van Student Beans worden ingewisseld.

  2. Een minimale besteding van  EUR 200 is van toepassing. Minimale besteding is exclusief verzendkosten, geannuleerde bestellingen en terugbetalingen voor geretourneerde items.

  3. Sommige merken zijn uitgesloten. Bezoek deze pagina voor meer informatie.

  4. De aanbieding is alleen geldig op niet-afgeprijsde items.

  5. De aanbieding kan niet worden gebruikt in combinatie met andere promotieprogramma's, aanbiedingen, kortingskaarten, vouchers of VIP-privileges, tenzij anders vermeld.

  6. De beslissing van FARFETCH en Student Beans is definitief met betrekking tot eventuele geschillen van gebruikers van Student Beans over deze aanbieding.

  7. De aanbieding is niet geldig in Armenië, Azerbeidzjan, Brazilië, China, Georgië, Hongkong SAR, Kazachstan, Kirgizië, Moldavië, Oekraïne, Oezbekistan, Rusland, Tadzjikistan en Wit-Rusland.

  8. Beperkingen inzake merken van toepassing. Voor meer informatie, ga naar de pagina: https://www.farfetch.com/nl/stories/gpm/promo-code-brand-restrictions

FARFETCH

Droom jij van een kast vol high-end merken, maar leef je op een studentenbudget? Dan is FARFETCH de place to be. Verken de wereld van mode en internationale designers, en shop de nieuwste looks voor dames en heren op één...