1 Tilgængelig rabat til studerende

Squarespace

Squarespace, Inc. og Squarespace Ireland Limited (Squarespace) ejer Squarespaces studierabatkoder (rabatkode), der sammen med eventuelle indehavere af rabatkoder omfattes af følgende vilkår og betingelser samt Squarespaces servicevilkår, politik om acceptabel brug, produktspecifikke vilkår, copyrightpolitik, tillæg om databehandling og privatlivspolitik, der findes på webstedet Squarespace (Squarespaces politikker).

En rabatkode kan kun indløses ved et nyt årligt køb af en abonnementspakke på et Squarespace-websted, der er tilgængelig på webstedet Squarespace (Squarespace.com) på tidspunktet for købet (kvalificerede abonnementspakker).

En rabatkode kan ikke indløses ved fornyelse af et abonnement, gavekort, kontantværdi, kredit eller Squarespace-tjenester og andre produkter bortset fra de kvalificerede abonnementspakker.

En rabatkode kan indløses straks og indtil udgangen af hvert kalenderår, inkl. 31. december, kl. 00:00:00 amerikansk lokaltid (EST) (udløbsdato). Squarespace er ikke ansvarlig for eventuelle rabatkoder, der ikke er indløst senest på udløbsdatoen. Manglende brug af en rabatkode senest på udløbsdatoen medfører bortfald af rabatkoden.

Godkendte studerende kan kun modtage én rabatkode hver 12. måned, uanset om rabatkoden indløses.
En rabatkode er personlig og kan kun bruges én gang. Indehaveren af en rabatkode kan kun bruge én rabatkode pr. køb på Squarespace.com. En rabatkode må ikke duplikeres, sælges eller overdrages. En rabatkode kan bruges sammen med alle betalingsmetoder, der accepteres af Squarespace.

En rabatkode giver godkendte studerende en rabat på 50 % af prisen på den valgte kvalificerede abonnementspakke som offentliggjort på webstedet Squarespace.com på datoen for købet, hvor rabatkoden bruges. En rabatkode kan ikke bruges sammen med eventuelle andre rabatter, kampagner eller rabatkoder.

Indehaveren af en rabatkode er ansvarlig for eventuelle skatter. En rabatkode kan ikke bruges til at betale skatter, eller eventuelle andre ekstragebyrer, der kan pålægges et køb, hvor rabatkoden bruges.

Indehaveren af en rabatkode er eneansvarlig for lovlig anvendelse af rabatkoden. Squarespace forbeholder sig retten til at ændre eller annullere dette tilbud uden forudgående varsel.

Andre gældende begrænsninger og undtagelser kan finde anvendelse. En rabatkode er ugyldig, hvor sådanne koder er ulovlige i henhold til gældende lovgivning. Squarespace forbeholder sig retten til at indlede retslige skridt i tilfælde af overtrædelser af disse vilkår eller Squarespaces politikker.

Læs mere om Squarespaces studierabat her.