Over ons

Student Beans is een jeugdig mediamerk en onze producten maken het leven van een student wat aangenamer.

Onze webplatforms, mobiele platforms en sociale platforms staan elke dag vol artikelen, aanbiedingen, vacatures en meer - allemaal speciaal op de studentenmarkt gericht.

Achtergrond Student Beans

Student Beans is in juni 2005 opgericht na een ingeving die James Eder kreeg toen hij bij Birmingham University was. Hij dacht dat er één hub moest komen waar studenten handige dingen en kortingen op konden vinden en ook plezier konden hebben.

About us Eder

James ging samen met zijn broer Michael Birmingham op pad om zoveel mogelijk lokale bedrijven hiervoor te interesseren. Sommigen waren erg vriendelijk en anderen waren niet zo aardig, maar toen ze met Student Beans begonnen, deden er zo'n 200 bedrijven mee. De studenten vonden het ook een goed idee en tussen het slapen op kale vloeren en potjes rugby in een bonenpak door slaagde James erin om de helft van de studenten in Birmingham lid te maken.

In 2006 werd Student Beans in 18 steden gelanceerd en het duurde niet lang voordat Student Beans het populairste jeugdige mediamerk van het Verenigd Koninkrijk werd; ze bereikten honderdduizenden mensen per dag. Natuurlijk waren er inmiddels meer mensen bij betrokken dan de twee broers alleen: er werkte nu een team van 50 mensen om alle ideeën uit te werken om studenten te helpen - dingen zoals een kookboek, een bonnenboek, een app en zelfs een online carrièrebeurs. En leefden ze nog lang en gelukkig? Dat is wel de bedoeling!